God service behøver ikke koste en herregård……

Bilhuset Nyborg giver 3 års garanti på alle reservedele, så du kan føle dig endnu tryggere ved at benytte vores værksted.

Vi kan også tilbyde dig en nedbrudsforsikring samt automester autohjælp.

Alle bilmærkers værksted

Bilhuset-Nyborg er en mærkeuafhængig værksted, der sætter kvalitet og kompetence i højsæde,således at bilens garanti bibeholdes i hele garantiperioden.

Som kunde hos Bilhuset-Nyborg kan du forvente at arbejdet bliver udført af faguddannede mekanikere og med reservedele af højeste kvalitet. Alt dette til en konkurrencedygtig priser.

For at du kan have størst mulig tryghed, når du handler hos med os, følger her vores forretningsbetingelser:

  • Arbejdet udføres altid af kvalificerede og uddannede mekanikere.
  • Vi anvender kun godkendte reservedele af højeste kvalitet fra anerkendte leverandører.
  • Vi udfører et professionelt stykke arbejde i henhold til producentens instruktioner.
  • Vi tilbyder et serviceeftersyn til en fast lavpris 
  • Arbejdstid og reservedele udspecificeres på fakturaen. 
  • Vi fortager ingen reparationer uden din accept.

Bevar fabriksgarantien

Friheden til selv at vælge værksted.

Du har, i henhold til gældende EU-regel* mulighed for at få din bil serviceret på et AutoMester værksted i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien. Hos AutoMester servicerer og reparerer vi bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet som bilen er leveret med fra fabrikken og opfylder dermed kravene jf. EU-reglementet.

Reservedele og biltekniske data.
På alle AutoMester værkstederne bruger vi reservedele, der er af tilsvarende kvalitet, som din bil er "født" med. Der ud over får du 3 års garanti på reservedelene. Alle AutoMester værksteder har desuden adgang til biltekniske data, så du er sikret at din bil bliver serviceret fuldstændig som bilfabrikkerne kræver for at fabriksgarantien kan opretholdes.  

Dokumentation for udført arbejde.
For at bevare fabriksgarantien skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn. Hos AutoMester sørger vi for at stemple dit servicehæfte samt at du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført i følge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.

Prøv os næste gang du skal på værksted!

gerner ulrich henrik.jpg

Bliver vi uenige om en faktura, en reparation eller lignende, kan du klage til Ankenævn for biler, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup, www.bilklage.dk.