Book online
65 31 31 01
Find os her

Værksted

God service behøver ikke koste en herregård……

Bilhuset Nyborg giver 3 års garanti på alle reservedele, så du kan føle dig endnu tryggere ved at benytte vores værksted.

Vi kan også tilbyde autohjælp, se mere på Bilhuset-Nyborg.

Alle bilmærkers værksted

Bilhuset-Nyborg er en mærkeuafhængig værksted, der sætter kvalitet og kompetence i højsæde, således at bilens garanti bibeholdes i hele garantiperioden.

Som kunde hos Bilhuset-Nyborg kan du forvente at arbejdet bliver udført af faguddannede mekanikere og med reservedele af højeste kvalitet. Alt dette til en konkurrencedygtig priser.

For at du kan have størst mulig tryghed, når du handler hos med os, følger her vores forretningsbetingelser:

  • Arbejdet udføres altid af kvalificerede og uddannede mekanikere.
  • Vi anvender kun godkendte reservedele af højeste kvalitet fra anerkendte leverandører.
  • Vi udfører et professionelt stykke arbejde i henhold til producentens instruktioner.
  • Vi tilbyder et serviceeftersyn til en fast lavpris 
  • Arbejdstid og reservedele udspecificeres på fakturaen. 
  • Vi fortager ingen reparationer uden din accept.
  • Vi samarbejder med alle forsikrings selskaber vedr. reparationer / skader på din bil

Bevar fabriksgarantien

Værksteder kan selv vælge, om de benytter OE-reservedele eller private labels fra producenter bag de kendte og dyre mærker. Forbrugerne betaler altid mere for kendte brands, men for reservedele handler det hele om kvalitet, så det er blot vigtigt at sikre sig, at de lever op til OE-krav.
 
Hos Bilhuset Nyborg er vi meget opmærksomme på fabriksgarantien, for det er ofte den, mærkeværkstederne slår sig op på at sikre, og som især nye bilejere derfor vælger. Men det er ikke nødvendigt, for Bilhuset Nyborg kan vi løse de samme opgaver, og et stempel i servicebogen er præcis lige så meget værd, så længe der er brugt reservedele, der lever op til bilfabrikanternes krav.
 
Hos Bilhuset Nyborg har vi konstant fokus på, at udstyr og reservedele lever op til OE-kravene. For at hjælpe vores kunder på et konkurrencefyldt marked og samtidig sikre dig 

Friheden til selv at vælge værksted.

Du har, i henhold til gældende EU-regel* mulighed for at få din bil serviceret på et Bilhuset-Nyborg værksted i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien. Hos Bilhuset-Nyborg servicerer og reparerer vi bilen efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet som bilen er leveret med fra fabrikken og opfylder dermed kravene jf. EU-reglementet.

Reservedele og biltekniske data.

Bilhuset-Nyborg bruger vi reservedele, der er af tilsvarende kvalitet, som din bil er "født" med. Der ud over får du 3 års garanti på reservedelene. Bilhuset-Nyborg har desuden adgang til biltekniske data, så du er sikret at din bil bliver serviceret fuldstændig som bilfabrikkerne kræver for at fabriksgarantien kan opretholdes.  

Dokumentation for udført arbejde.

For at bevare fabriksgarantien skal du kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn. Hos Bilhuset-Nyborg sørger vi for at stemple dit servicehæfte samt at du får udleveret et serviceskema som bekræfter, at serviceeftersynet er udført i følge fabrikkens forskrifter samt en udspecificeret faktura.

* Ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen.

Prøv os næste gang du skal på værksted!

Bliver vi uenige om en faktura, en reparation eller lignende, kan du klage til Ankenævn for biler. Lautrupvang 2, 2750 Ballerup. www.bilklage.dk

Send gratis SMS til 1980 med teksten RB BIL